Koliko se često zapitate da li se prema svom srcu ophodite na način na koji ono to zaslužuje?

Nepravilna ishrana, gojaznost, stres, nezdrave navike (pušenje, alkohol), opterećuju celokupan kardiovaskularni sistem i dugoročno mogu dovesti do veoma teških poremećaja, kao što su ateroskleroza srčanih arterija, koja predstavlja osnov angine pektoris, potom srčani udar, aneurizme i brojne druge vaskularne bolesti.

Kako biste svom srcu obezbedili adekvatnu podršku, zaštitili ga od oboljenja i sebi osigurali dodatnu energiju i vitalnost, veoma je poželjno uvođenje preparata Cardio Health, sa dodatkom koenzima Q10, u svakodnevnu rutinu.

Ovaj preparat predstavlja specijalnu formulu koja obezbeđuje tri važna nutriciona činioca neophodna za uspostavljanje i očuvanje kardiovaskularnog zdravlja.

On uspostavlja zdrav  nivo homocisteina, obezbeđuje koenzim Q10 koji jača srčani mišić, kao i antioksidanse koji unapređuju zdravlje kompletnog kardiovaskularnog sistema.

CoQ10 je enzim koji se prirodno proizvodi u telu čoveka i potreban je za osnovno funkcionisanje ćelija, uključujući  ćrlije srca i krvnih sudova. Nivo CoQ10 opada sa godinama, a tada nam je najvise potreban. Forever Cardio Health dodatno obezbeđuje CoQ10, koji je čovekovom organizmu preko potreban.


Kompleks B vitamina u Forever CardioHealth (vitamin B6, B12 i folna kiselina) pokazao se kao odlična pomoć u održavanju nivoa homocisteina na zdravom nivou. To zauzvrat daje podršku zdravom funkcionisanju srca i krvnih sudova. Forever Cardio Health takođe sadrži biljne ekstrakte (semenke grožđa, Kurkuma, Bosuellia i list masline). Mnogobrojne studije pokazuju njihovu korisnost za funkcionisanje srca i krvnih sudova.

Cardio Health:

  • Pomaže u normalizaciji krvnog pritiska
  • Obezbeđuje zdrav nivo holesterola, triglicerida i homocisteina
  • Jača srčani mišić
  • Smanjuje naslage unutar krvnih sudova
  • Pomaže u održavanju krvnih sudova elastičnim
  • Sprečava agregaciju krvnih pločica (tromboza)

Sposobnost našeg organizma da sam stvara CoQ10 smanjuje se sa godinama.Preparat Cardio Health pruža dodatnu kolicinu CoQ10 potrebnu našem telu.

SADRŽI:
vitamine C, E,  B6, B12 i kompleks vitamina B2, biljne ekstrakte koštica grožđa, indijskog šafrana, tamjana i lista masline, minerale magnezijum i hrom, kao i lecitin dobijen iz organski uzgojene soje (odstranjivač masti u krvnim sudovima).

PAKOVANJE: 30 kesica

Cena: 3 000 din

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem broja telefona 060/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a [email protected].