Gledanje 1 članaka - 1 do 15 (od 17 ukupno)
 • Nela 12
  Brojač objava: 0

  Imam odnose sa deckom vec 2 meseca,sa njim sam izgubila nevinost.Svaki put kad imamo odnos,posle toga ne svrsi van.Kada ga pitam o cemu se radi,kaze mi da ne brinem da nije u mene svrsio.Mada se plasim trudnoce,poslednje dve mensturacije su mi bile slabijeg intenziteta.Treba mi odgovor na pitanje o cemu se radi ovde,da li postoji mogucnost da on ne moze da svrsi?

  Aca
  Brojač objava: 0

  Mozda nema sperme covek,pa ga sramota da kaze jesi videla kada je svrsio ?

  Nela 12
  Brojač objava: 0
  Aca
  Brojač objava: 0

  Pa kako nisi videla ili osetila koliko god.ti ima partner.(cude me da nisi videla pa morao je se posle npr.obrisati ili tako nesto)?

  Nela 12
  Brojač objava: 0

  Ima 36 godina.Ma ne svrsava posle odnosa,a kada ga pitam,odgovor je ne brini nisam.Ne znam o cemu se radi,da li mu je potrebno vise vremena stvarno ne znam sta je u pitanju.

  Aca
  Brojač objava: 0

  Pa Ima li on dece? Onda verovatno je neplodan – on dozivi orgazam ali BEZ izbacivanja sperme shvatas ? Pa ti onda kaze nisam svrsio.Mada me cudi da posle sexa se ne brise ili da ide u wc tako nesto.

  Zorica
  Brojač objava: 0

  Nela a da li ti je partner obrezan mislim je’l mu frh slobodan ili ne,moze i to da mu smeta kod odnosa,mada i mene cudi da mu nikako nisi videla semenu tecnost on bih to morao da izbaci.?

  Nela 12
  Brojač objava: 0

  Nije obrezan ima dete.

  Nela 12
  Brojač objava: 0

  Znam da mora da izbaci,zato me i cudi.

  Aca
  Brojač objava: 0

  E ovako Nela od pocetka odnosa koliko vremena traje? Pred kraj odnosa je’l mozda ubrzava ili tako nesto? Moguce je da nema Erekciju pa onda on odustane.Je’l se to desava od kada se poceli odnose?

  Nela 12
  Brojač objava: 0

  Da od pocetka odnosa.Desava se da ja prekinem odnos zato sto ne mogu da izdrzim dugo.Da li moze da se desi to,ako ga ja prekinem da ne moze posle da svrsi,a prekidala sam ga vise puta.

  Aca
  Brojač objava: 0

  Ne ne moze to da utice na njega. On bih morao od pocetka odnosa najmanje da svrsi za 3-5 minuta.Jesi mladja od njega ili starija? I je’l mu penis se ucvrsti mislim erakcija ili je onako opusten? Ubrzava ili pred kraj odnosa ? Probaj da ga samozadovoljavas ako ne dozivi orgazam -odnosno izbacivanje sperme,to bih znacilo da on Ne moze,da mu se gubi sexsualna zelja shvatas?

  Nela 12
  Brojač objava: 0

  Mladja sam i to dosta.Da ubrzava pred kraj odnosa.Da ucvrsti mu se,pitam zato sto nemam iskustva,a mozda se desava da on svrsi u mene ne znam stvarno sta se desava.

  Aca
  Brojač objava: 0

  E onda on Svrsi u tebe Ali tebi kaze da nije (jer muskarac ce sve uraditi da svrsi u tebe Jer mi je to zadovoljstvo) Pazi onda da ti ne napravi dete.On sve vreme u tebe svrsava,ali ti verovatno nisi u plodnim danima,Ali postoji mogucnost da ostanes trudna.Kada si dosta starija od njega bolje da potrazis nekog mladjeg momka 🙂 Znaci budi sigurna da mozes ostati trudna od svakog odnosa kad on svrsava u tebe.Nadam se da sam ti pomogao?

  Nela 12
  Brojač objava: 0

  I ja sam u to posumnjala i sada mi je jasno.Pa desavalo se da sam u neplodnim danima obicno kada imamo odnos,mada ni to nije sigurno.Poslednja menstruacija mi je jako slaba bila,a desava se da zene imaju menzis u prvim mesecima trudnoce .Moracu da potrazim mladjeg.Hvala Aco puno 🙂

Gledanje 1 članaka - 1 do 15 (od 17 ukupno)
Odgovor na: Trudnoca
Vaši podaci: