Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_1_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /var/www/html/wp-includes/wp-db.php on line 2007
Gledanje 1 članaka - 1 do 8 (od 8 ukupno)
 • sofija
  Brojač objava: 0

  Poslednji odnos s momkom imala sam izmedju 4-10 avgusta. Onda sam dobila 19. avgusta, redovan ciklus, sve normalno.  Od tada imam novog decka i s njim odnose. Isli smo par puta do kraja i ovog meseca mi kasni.  Uradila sam sve testove i ustanovila da sam trudna. Sve ok. Srecni. Zadovoljni. Pitala i doktorku ali i dalje imam tracak sumnje. Da li postoji ikakva mogućnost da sam sa bivsim trudna? Iskreno mišljenje.  Ili je neko imao takvu situaciju.

  Maja
  Brojač objava: 0

  Pa postoji mogucnost da je dete od prvog.

  tamara
  Brojač objava: 0

  Bila sam kod ginekologa, rekao mi je da sam u plodnim danima, taj dan sam i imala odnose bez zastite to je bio 19.09.2014, ali sam dobila mesntruaciju 29.09 a prosla menstruacija mi je bila 28.08 da li postoji mogucnost da sam trudna?

  Marinaa
  Brojač objava: 0

  Da sofija, postoji mogucnost da je i od prvog momka jer takodjer postoje lazne menstruacije koje mogu da zavaraju a i dolaze pocetkom trudnoce 🙂

  sandra995
  Učesnik
  Brojač objava: 1

  Imam problem, dobijam menstruacije redovno na svakih 28 dana. treba da dobijem 25 og u mesecu ,  imala sam odnos 23eg , da li ja pred menstruaciju mogu ostati u drugom stanju_?

  Jelena
  Brojač objava: 0

  Da mozes.

   

  antonija
  Brojač objava: 0

  pokusavam ostat trudnas par mj i nikako zadna menga 24 9 sad 27 10 neredovit ciklus pomozite hvala

  Mjacezmajce
  Brojač objava: 0

  Koliko imate god.vi vas partner?

Gledanje 1 članaka - 1 do 8 (od 8 ukupno)
Odgovor na: SUMNJA
Vaši podaci: