Gledanje 1 članaka - 1 do 5 (od 5 ukupno)
 • Mirjana
  Brojač objava: 0

  Imam ubrzan rad srca,puls mi ide i do 130,presla sam sve moguce preglede,i idem redovno kod kardiologa,ali sa srcane strane je sve u redu i tu nema nikakvih problem,sada kardiolog sumnja da nije stitna zlezda,vadila sam krv za hormone sstitne zlezde tri puta i sva tri puta su bili u redu,moji simptomi su lupanje srca,opadanje kose,umor,maglenje vida,drhtavica,nekada cak i osetim neki pritisak u grudima,TA mi je skoro oko 110/70,pa je moje pitanje da li postoji mogucnost da ja imam problem sa stitnom zlezdom bez obzira na to sto su hormoni u redu,da li ona moze na neki drugi nacin da utice na organizam

  maya monetti
  Brojač objava: 0

  Ne moze., ako su vam T3 i T4 i TSH u granicama normale nije stitna zlezda problem., vase staanje jeste slicno brzom metabolizmu ali su hormoni jedini pokazatelj.

  verica
  Brojač objava: 0

  vec dva meseca kako pijem tiastat 20mg ujutru iuvece a naduvene oci nikako da se odaduju,strasno je kad se pogledam u ogledalu.Inace da je hiper aktivna otkrila sam pre 2 meseca bas zbog toga,mada su pre toga postojali simptomi visok pritisak,grcevi u rukama,ponekad u nogama,strasna uznemirenost,nesanica,mrsavljenje.Interesuje me dali postoji neka mast ili obloge ili bilo sta za otecene oci pijem jos biprez 2,5mg i bromazepam 3mg dvaputa na dan

  Marija
  Brojač objava: 0

  Molim za pomoc? Imala sam subklinicku hipotireozu TSH je bio 4,2 (granica do 4). Uzimala sam Euthyrox 50, 2 meseca, i sada mi je TSH 0,003. Doktor mi je ukinuo terapiju. Ali ja hocu bebu i bojim se da se TSH opet ce poveca. Da li je mozda trenutno ukinuta terapija? Da li je mozda potrebna kasnije manja doza? Kontrola mi je tek za 6 meseci. Unapred zahvalna.

  Belan
  Učesnik
  Brojač objava: 5

  Imala sam velikih problema sa radom štitne žlijezde i njenim lošim učincima, zbog čega sam tome odlučila stati na kraj. Nakon posjete doktoru, dobila sam odgovarajuću terapiju i dozu hormona koju moram piti na dnevnoj bazi, zbog čega sam sada puno bolje i smanjila sam negativne simptome na minimum.

Gledanje 1 članaka - 1 do 5 (od 5 ukupno)
Odgovor na: Stitna zlezda
Vaši podaci: