Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_1_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /var/www/html/wp-includes/wp-db.php on line 2007
Gledanje 1 članaka - 1 do 7 (od 7 ukupno)
 • Marina
  Brojač objava: 0

  Postovani,

  imala sam nezasticeni spolni odnos i u roku dvadeset sati sam popila tabletu za dan poslije. Nisam imala nikakvih nuspojava. Tek sam sedmi dan dobila lagano krvarenje koje je trajalo devet dana a onda se pojacalo i pocela mi je pomalo biti muka i hvata me vrtoglavica. Krvarenje jos uvijek traje,ovo je trinaesti dan. Zanima me da li je to normalno ili sto bi moglo biti.

  Imam 33 godine, dvaput sam rodila, drugo dijete prije 11 mjeseci i nikada nisam koristila kontracepcijske tablete.

  Molim Vas za savijet. Hvala

  Irina
  Brojač objava: 0

  Marina, to nikako nije normalno, vrtoglavica i mucnina su verovatno posledica prethodnog dugog i obilnog krvarenja. Verovarno je doslo do nekog hormonskog poremecaja, jer to je hormonska pilul. Simptomi koje si navela zahtvaju hitnu pažnju lekara.

  Jeka
  Brojač objava: 0

  To su nezeljeni efekti pilule, razlog su hormoni, definitivno treba da odes kod ginekologa s obzirom da ti krvarenje tako dugo traje i da je krenulo da se povecava. To nije normalno.

  sonja
  Brojač objava: 0

  Dobila sam 11.marta,imala odnos 19,marta.popila pilulu posle tri sata nakon toga.Nije svrsio u meni..Dobila sam posle toga 2.aprila..I dali postoji mogucnost da sam trudna?

  Marijana BilićMilena
  Brojač objava: 0

  Efekat pilule Dan posle sve je manji kako se priblizava tih krajnjih  72h od nezasticenog polnog odnosa. Sto ranije to bolje

  Marijana BilićMilica
  Brojač objava: 0

  Ja sam koristila tu pilulu i nisam imala nikakve nezeljene efekte, ali mnoge devojke imaju krvarenje, i to nije strasno, samo da ne traje dugo.

  Marijana BilićLela
  Brojač objava: 0

  Meni se jednom samo desilo i od tada mi se nije desilo da imam seks bez zastite, nikada ne znas na cemu si, moze svasta da se desi. Zato, u se i u svoje kljuse. 😀

Gledanje 1 članaka - 1 do 7 (od 7 ukupno)
Odgovor na: Pilula za dan posle
Vaši podaci: