Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)
 • marko
  Brojač objava: 0

  moja devojka kojoj sam ja u njenoj 25.oj godini skinuo nevinost,nezeli iz nekakvog, meni sumnjivog razloga analni odnos.moja velika sumnja je da 25 godina nije mogla cekati te je vec imala analni odnos i iz straha da ja to otkrijem ona to odbija.

  marko
  Brojač objava: 0

  molim vas pomozitemi kako da saznam dali je vec imala analni odnos jer po njenim recima ja sam joj prvi i jedini decko kojeg je ikada imala

  i ja se zato osecam veoma namagarceno

  Milan
  Brojač objava: 0

  Nije mi jasno zasto ti je cudno da nije imala odnose do 25…. Zene su drugacije od muskaraca, i to je cinjenica. Kod njih seksualni instinkt nije jednako jak, ako tome dodamo brojne psiholoske i socijalne faktore, uopste nije iznenadjujuce suzdrzavanje od seksa tvoje drage. Razlog njenog odbijanja analnog seksa verovatno lezi u ideji da je takav odnos prljav (sto priznaj – i jeste), bolan, i krajnji tabu. Prosto nije prirodan, vec je pomodarstvo.  Neke moje devojke su kategoricki odbijale analne ludorije, dok su neke bile rade da eksperimentisu. Ali nijedna  nije birala analni pre regularnnog. A ideja da bi neka, nevina devojka radije imala analni seks nego regularan, je, po meni, suludan. Zato se mani tih misli i provera koje su neizvodljive, nego porazmisli koji su razlozi te tvoje nesigurnosti.

Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)
Odgovor na: kako muskarac da utvrdi dali je devojka imala analni seks
Vaši podaci: