Gledanje 1 članaka - 1 do 9 (od 9 ukupno)
 • Marko
  Brojač objava: 0

  Imam 17 godina, visok sam 186 a težak 73 kile. Idem u teretanu 2-3 puta nedeljno već 4 meseca ali jos nisam dobio pločice na stomaku. Da li neko ima koristan savet za mene?

  //

  Rada
  Brojač objava: 0

  Mozda treba da promenis ishranu, da jedes vise proteina. I, ako ides u teretanu, obrati paznju da pravilno radis vezbe, zamoli instruktora da te posmatra dok radis i da vidi da li negde gresis.

  Milan
  Brojač objava: 0

  Neke od najčešćih grešaka su povlačenje vrata na gore rukama čime se deaktiviraju trbušni mišići. Zatim, greška je koristiti zamah umesto mišićnu snagu (trbušnjaci tada ne rade), dopuštanje kukovima da padnu dok radis sklekove, i neuvlačenje stomaka dok radis vežbe. Moras da kontrolišete svoj trbušni zid da bi osetio napredak.

  Pilates
  Brojač objava: 0

  Najgora vežba su trbušnjaci, pogotovo kada se rade pogrešno. Ako naprežete vrat, najveći deo posla završava se u fleksorima kukova a ne u trbušnim mišićima.
  Mnogo bolje su pilates vežbe, koje aktiviraju najdublje slojeve trbušnjaka i čučnjevi na biciklu, sklekovi, i funkcionalni pokreti koji vežbaju celo telo (aerobne vežbe sa tegićima). Nekoliko sprava mogu da učine vaše vežbe još efektivnijim – npr. bosu lopte (izgledaju kao polulopta za pilates) Ova polulopta vas tera da uspostavljate ravnotežu, pa se čini veći napor pri svakom pokretu.

  Rade
  Brojač objava: 0

  Ako radis iste vezbe iz dana u dan bez promene broja ponavljanja, mozda te to sprecava da napredujes. Telo se navikne na vežbe veoma brzo. Često menjaj vežbe u teretani, ili idi na nove vrste aerobnih treninga, ili nađi ličnog trenera koji će ti stalno pronalaziti nove izazovne vežbe.
  Kako da znas kada je vreme da promenis vrstu vežbi? Kada te više ništa ne boli posle treninga.

  Ivica
  Brojač objava: 0

  Imam 38 godina,u teratini idem vec skoro pola godine,na tezini nisam izgubio nista nego sam cak i dobio,medjutim najveci problem mi je stomak koji nikako da skinem i dovedem u red.Pomozite mi kako da i taj problem resim

  Schlankwald
  Brojač objava: 0

  Ja sam svoje trbusnjake dobio za 2 meseca intezivnog rada,po 45 minuta dnevno svaki dan ,a bf mi je bio oko 17-18 % , i posle svakog treninga popio sam 2 soljice surutke(tecne surutke),i veoma sam pazio na ishranu,nisam preterivao u slatkisima,niti jeo mnogo masti—->jednom nedeljno. Kada radite trbusnjake idite postepeno, po 5minuta,pa 10,pa 15min. da mozete da radite bez pauze. i pokusajte da radite razlicite vezbe nemojte jednu istu vezbu da ponavljate vise puta,i posle npr: svakih 60 trbusnjaka,uradite 30 sekundi plank.i nebi preporucivao da radite trbusnjake sa tegovima,najbolje je bodyweight workout.ako imate malo vise masnoce na stomaku mozete i piti jogurt sa 0 % masti i koji sadrzi L-cartiene i Koenzim Q10 koji skidaju masti. Eto bar je to moja teorija,pokusajte mozda vam i uspe! 🙂

  Deia
  Brojač objava: 0

  Waouuuhhh! Je ne sais quoi dire de plus que „Merci beaucoup“ et que je suis aussi rouge qu’un radis teleemlnt je suis e9mue! Cette re9compense me touche bcp surtout que je n’ai aucune pre9tention de crocheteuse… Merci pour cette superbe initiative, e7a me fait chaud au coeur :)Allei zou, sur ce, e0 l’attaque pour le second the8me 🙂 Parce que mon „Tea Time“ ne sera vraiment plus pareil!

  Eze
  Brojač objava: 0

  Tre8s joli choix ! C’e9tait sympa ce the8me radis, je n’en aurais sans doute jamias crochete9 s’il n’y avait eu cet appel 😉 (oui, oui, j’en ai fait un, mais je n’ai plus d’appareil photo depuis une semaine, alors force9ment, c’est moins facile e0 montrer !)

Gledanje 1 članaka - 1 do 9 (od 9 ukupno)
Odgovor na: Kako dobiti pločice na stomaku?
Vaši podaci: