Gledanje 1 članka - 1 do 4 (od 4 ukupno)
 • Milicaa
  Brojač objava: 0

  I ja decko smo bili puno napaljeni, ne znam kada mi je bio poslednji ciklus ..Znam da mi traje 4-5 dana, i nemam probelema sa bolovima.Do sada nikada se nisam obratila Ginekologu jer ne smem od mojih,i stid  mada zanima me i ocekujem vas odgovor sto pre da bi znala sta raditi..Nikada nisam koristila zastitu jer bas vodimo racuna o tome, i mnogo smo pazljivi aali ovaj put smo bili oboje bili  naapaljenii , i decko je svrsio na mom stomaku obrisala nije proslo ni 2-3 minutaa, on ga ubacio opet ne briseci svoj penis i to dva puta ne zadrzavajuci se  unutra,Dal ‘je moguce i dal’ postoji sanasa da sam trudna? Molim vas sto pre ogovorite.Unapred hvala

  paula
  Brojač objava: 0

  Trebam pomoc!!!! Znaci ovako : ja i decko smo imali sex i prvi put je svrsio obriso ga i stavio kondom nakon 5 minuta izvadio ga je al je kondom bio puknut? Međutim pišo je , i nakon nekog vremena opet smo nastavli al je i taj drugi kondom puko ??? Zanima meee moguli ostat trudna???? Nakon 6 dana po gacama su mi smede mrlje i ponekad imam bolove u stomaku , zanimameee dali sam trudnaa????

  eli
  Učesnik
  Brojač objava: 1

  kad se unese spermu u sterilnom casku i se unese u vagine sa shpric dali postoje mogucnost za trudnoce ili vec sum spermatozoide mrtve?

  Dr.
  Brojač objava: 0

  Kako mislite unese,gde je partner ne razumem ??

Gledanje 1 članka - 1 do 4 (od 4 ukupno)
Odgovor na: Dal mogu ostati trudna ?
Vaši podaci: