Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_1_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /var/www/html/wp-includes/wp-db.php on line 2007
Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)
 • jecy10
  Brojač objava: 0

  imam problema ve nekoliko dana sa bolovima u zelucu i stomaku,a  uz to sam se ukocila i boli me kicma i desno ram i vrat.zanima me mogu li bolovi u kicmi,vratu i ramenu imate ikakve veze sa ovim bolovima u stomaku i zelucu!?

  Danko
  Učesnik
  Brojač objava: 1

  Draga Jecy, ja sam imao napad – tačnije imao sam kiselinu koja je tog dana bila propraćena čirom. Mene su bolovi u stomaku probudili i koji su se preko kičme prenosili na vrat ispod desnog uha i na desnu plećku, bolovi su pulsirajući, ali i veoma bolni (ono stanje ne znam šta me više boli stomak ili leđa – jedan bol ne preovladava drugi). Odmah sam otišao u UC gde su me zadržali do ujutru, primio sam infuziju sa ranisanom koja je nakon određenog vremena uspela da umiri bolove. Nakon svih snimanja, sutradan sam gutao sondu i ustanovljeno je da sam dobio čir. Sve je bilo uzrokovano stresom.

  Nijedan lek koji mi je lekar preporučio nije uspeo da mi reši problem, ali sam na ulici sreo osobu kojoj se zahvaljujem do neba što mi je rekla za proizvode koji su mi rešili problem koji sam imao godinama…

  U pitanju su proizvodi kompanije Forever Living Products koji su blagostanje za ljudski organizam.
  Kombinacija koja je meni pomogla je sledeća: Aloe Blossom Herbal Tea (predivan čaj koji umiruje i reguliše rad creva i želudca – nikada nećete prestati da ga koristite kada vidite koliko je pitak), Aloe Berry Nectar (čist Aloe Vera gel obogaćen Američkom brusnicom i pektinom od jabuke), Forever Active Probiotic (probiotik koji sadrži tri opne za svaku sredinu kroz koju prolazi – baznu, kiselu i debelo crevo koji vrlo brzo reguliše odnos loših i dobrih bakterija u sve tri sredine), Fields of Greens (tzv. zelena polja, biljna vlakna koja će regulisati metabolizam i kod mene je za tri meseca intezivnog korišćenja isušilo čir od koga je ostao samo ožiljak). Kombinaciju sam koristio 3 meseca, iako su mi distributeri predlagali dva, hteo sam da budem siguran i danas koristim Čaj, ličnu higijenu i ostale dodatke ishrani kako mi finansije dozvoljavaju. A moram nešto da napomenem da sam  korišćenjem proizvoda zbog želuca posle kojih nisam imao ni gorušicu, a kamo li kiselinu i bolove rešio sam i hronični kašalj koji sam vukao godinama i non stop kašljucao…  Kompanija posluje po marketing planu tako da proizvode možete nabaviti preko nezavisnih distributera tako da mogu vam preporučiti neobaveznu konsultaciju sa mojm imenjakom Dankom na telefon 0606853000, a posle razgovora sa njim on će vas uputiti i na konsultacije sa ovlašćenim lekarima kompanije koji vam mogu pojasniti sa aspekta medicine.

  Proizvodi su provereni od Svetske zdravstvene organizacije, proizvodi koji sadrže Aloju imaju pečat Svetskog saveta za Aloju, Košer, Halal, naš Torlak i pečat još 180 zemalja u kojima posluju.

  Lela
  Brojač objava: 0

  Imam jake bolove sa desne strane gornjeg stomaka, bolovi se javljaju nocu.  Sada su postali toliko cesti da od zadnjeg napada je proslo svega 3 dana. SOS

  Molim vas ko moze da mi odgovori sta moze biti u pitanju i kako da se resim bolova, pila sam ranisan ali bez narocitog efekta.

Gledanje 1 članka - 1 do 3 (od 3 ukupno)
Odgovor na: bol u stomaku i zelucu
Vaši podaci: