Simptomi koji se javljaju za vreme PMS-a, menopauze ili manje optimalne funkcije urinarnog trakta mogu biti povezani sa hormonskim i posebnim nutritivnim potrebama organizma žene.

Kako biste umanjili ili predupredili ove izuzetno nelagodne simptome, preporučujemo da rešenje pronađete u prirodi i u te svrhe predstavljamo vam prirodnu mešavinu voća bogatog antioksidansima, lekovitog bilja, vitamina i minerala, koji su u preparatu Vitolize za žene specijalno iskombinovani tako da zadovoljavaju potrebe očuvanja reproduktivnog zdravlja žene.

U ovoj autentičnoj mešavini  biljaka sadržani su jabuka u prahu, Hristovo cveće i schisandra bobice. Svaka od ovih biljaka koristi se već vekovima za postizanje hormons ke ravnoteže i kao potpora sveukupnom zdravlju organizma.

Ove biljke se kombinuju sa klinički ispitanim plodom brusnice u prahu, napravljenim u autentičnom procesu koji pojačava prirodna korisna svojstva brusnice. Jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja pod dejstvom želudačne kiseline i na taj način Vitolize  isporučuje hranljive sastojke u donji deo gastrointestinalnog trakta, gde se apsorbuje pomoću mehanizma odloženog oslobađanja.

Vitolize za žene takođe obuhvata mešavinu hranljivih sastojaka koji su specijalo napravljeni i izbalansirani tako da daju potporu zdravlju žene i hormonskoj ravnoteži. Magnezijum, vitamin C i vitamin iz B grupe neophodni su za proizvodnju hormona, ali ovi neophodni hranljivi sastojci, često su deficitarni zbog stresa i upotrebe lekova, uključujući i kontraceptivne pilule  i hormonsku terapiju.

 Ovi vitamini kombinovani su sa patentiranim oblikom gvožđa i kalcijuma, dva minerala neophodna za zdravlje kardiovaskularnog sistema i kostiju.

Ostali sastojci Vitolize:

  • Mikrokristalna celuloza,
  • stearinska kiselina,
  • kroskarmeloza natrijum,
  • dekstroza,
  • trigliceridi srednjeg lanca,
  • trinatrijum citrat.

Preporučena upotreba Vitolize: Dve tablete dva puta dnevno kao dodatak ishrani.

Pakovanje: 120 tableta

Više  o preparatu Vitolize za žene možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products: https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a [email protected]