Dugotrajan rad za kompjuterom, naprezanje očiju ili jednostavno povećana reaktivnost oka na alergene i brojne druge agense, često dovode do pečenja, svraba, suzenja ili suvoće očiju, kao i osećaja izrazite težine  u očnim kapcima.

Iz tog razloga potrebno je osvežiti tkivo oka, ali ga i nutritivno obezbediti, kako bi se sprečilo dalje oštečenje tkiva oka i sprečio dalji razvoj simptoma.

U te svrhe sačinjene su Aloe Activator kapi, koje sadrže čak 99,6% stabilizovane, organske Aloe Vera-e.

One osvežavaju i čiste tkivo oka, regenerišu ga, deluju antiinflamatorno i bakterecidno (umanjuju zapaljenje i štite oko od štetnog delovanja bakterija iz spoljne sredine).

One ne služe kao zamena za propisanu terapiju, već predstavljaju prirodnu podršku zdravlju oka i olakšavanju simptoma sledećih oboljenja:

* Retintis pigmentosa
* Atrophia nervi optici (trajno regeneriše)
* Katarakta (siva mrena)
* Glaucoma (sindrom povećanog očnog pritiska)
* Trachoma (zarazni keratokonjuktivitis)
* Blepharitis (zapaljenje rubova očnih kapaka)
* Conjuctivitis
* Keratitis (upala rožnjaca)
* Chorioiditis
* Herpes corneae
* Myopia (kratkovidost)
* Fuchs – mrlja
* Strabizam (razrokost)

Dr Jerry Lowrence „New England Jornal of Medecine“: “Svež, providni gel iz lišca Aloe Vere vrši sterilizaciju i smiruje oko. Ukapavanjem u oko već nakon nekoliko sekundi smanjuje simptome bolesti oka i vrlo brzo dovodi do izlečenja.”

Dr Vladimir Filatow, eminentni ruski akademikkoristio je kapi od Aloe sa velikim uspehom, u sklopu terapije teških bolesti oka.
Način upotrebe:

kao kapi za oči 3 puta u toku dana po 1 kap u svako oko

kao kapi za uši 3 puta po 2 kapi iz zagrejane kašičice

kao kapi za nos 3 puta po 2 kapi.

Kod problema sa grčevima, temperaturom, jačanje imuniteta kod beba  3-5 kapi (1 kap na 1 kg telesne tezine)- ukapati u manju količinu vode i dati detetu da popije.
Kod odraslih- 30-40 kapi (2 kapi na 1 kg telesne tezine) dodati u 0,5 dl vode 3 puta na dan, deluje kao prva pomoć kod problema sa stomakom, mučninama, varenjem, problema sa želudačnom kiselinom.

Upotrebljava se i za umanjenje tegoba pri nicanju zubića kod beba-masažom desni.

Nakon ukapavanja u oči, u trajanju oko deset sekundi, nastaje osećaj pečenja u očima, što predstavlja normalnu  reakciju. Vremenom dolazi do navikavanja, kako dece, tako i odraslih, a peckanje nestaje.

Kapi se mogu koristiti  tek mesec dana nakon operacije tkiva oka, ukoliko sočiva nisu ugrađena. Pre upotrebe aktivatora, sočiva se moraju skinuti.

 Kod ugrađenih sočiva kapi se ne mogu koristiti.

Aktivator se koristi i za negu lica. Nanošenjem dva puta nedeljno na potpuno čistu kožu lica (dobro i temeljno ocišcenu), reguliše rad lojnih žlezda, pa tako od masne ili suve kože pravi normalnu. Takode, aktivira i podstiče regeneraciju ćelija koža lica.

Koristi se i kao regulator pH vrednosti kože (vlaži, čisti, regeneriše i zateže kožu).

Pakovanje: 118 ml!

Više o Aloe Activator kapima možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije Forever Living Products: https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona: 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite putem email-a: planetazdravlja@gmail.com.