Probiotici, korisne bakterije, neophodne su u regulaciji crevne flore i sprečavanju nastanka raznih stomačnih problema, gasova i gastritisa.

Preparat Active Probiotic predstavljen je malim kapsulama, lakim za gutanje, koje pomažu da se savlada neravnoteža u organizmu, do koje dolazi zbog pogrešnog izbora hrane i stila zivota koji neopaženo dovodi do redukcije količine prirodnih probiotika u crevima.

Active Probiotic deluje pre svega u debelom crevu, gde pomaže proces varenja hrane, tj. oslobađanje hranljivih sastojaka za apsorpciju i pozitivno doprinosi normalnom ljudskom rastu i razvoju pomažući da se održi balans u celokupnom organizmu.

S obzirom na to da su probiotske bakterije veoma krhke(toplota i želudačna kiselina ih lako uništavaju),  Active Probiotic koristi ekskluzivnu, patentiranu tehnologiju koja obezbeđuje da se jedinstvena kombinacija probiotika, čak šest vrsta blagotvornih mikroba, oslobodi iz kapsule tek kada dođe do željenog odredišta – debelog creva.

Vrste probiotika u Active Probiotic-u potiču iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium, i to su:

– Lactobacillus Acidopfilus – sprečava pojavu nepoželjnih organizama, sprečava njihovo umnožavanje i nastanjivanje

– Bifidobacterium Longum – izbacuje loše bakterije i smanjuje pojavu gastrointestinalnih oboljenja

– Bifidobacterium Lactis – snižava nivo pH vrednosti u telu i sprečava porast nepoželjnih bakterija

– Lactobacillius Rhamnosus – štiti intestinalni trakt od nepoželjnih bakterija

– Lactobacillus Bulgaricus – održava čistoću i balansiranost tankog creva

– Lactobacillus Plantarum – čuva osnovne nutritijente, vitamine i antioksidante u borbi protiv nepoželjnih supstanci u našoj hrani.

Treba napomenuti da ostali probiotici na tržištu sadrže najčešće do tri vrste probiotskih kultura.

Ukoliko je vaš cilj da potpomognete zdrav digestivni sistem ili da povećate apsorciju hranljivih sastojaka i imunološki sistem, uvrstite  Active Probiotic u svoju dnevnu rutinu. 

NAČIN UPOTREBE: Popiti 1 tabletu dnevno, na prazan želudac ili minimum 2 sata posle jela. Kapsulu ne žvakati i ne gnječiti.

PAKOVANjE: 30 kapsula

Više o preparatu Active Probiotic možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products:

https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a planetazdravlja@gmail.com.