Ukoliko vas muče česte infekcije i želite da uspostavite stabilan imunološki status, koji će vas čuvati od štetnog uticaja mikroba, preporučujemo da rešenje potražite u esenciji iz prirode-prirodnom preparatu Bee Propolis.

Ovaj preparat proizveden je od najčistijih sirovina: prirodnog propolisa, Aloe vere i ekstrakta kamilice.

Propolis kao lek poznat je od davnina. U narodnoj medicini je korišćen za tretman otvorenih povreda i rana. Propolis se lako apsprbuje u organizmu, ne oštećuje korisnu crevnu floru i ne dovodi do rezistentnosti mikroorganizama, radi čega se smatra veoma pogodnim kao preventivna zaštita od raznih infekcija.

Kada se uzima u kombinaciji sa Aloe vera napicima daje izvanredne rezultate u imuno-bioloskoj terapiji, za opšte jačanje imunog sistema.

Pčelinji propolis je zaštitna supstanca koju skupljaju i koriste pčele da bi održavale košnice čistim. Propolis je toliko efikasan da je unutrašnjost košnice sigurnija i čistija od većine operacionih sala. Budući da propolis sadrži 22 aminokiseline, kompleks B vitamina, matični mleč, Forever Bee Propolis je odličan način da pomognete imunološkom sistemu organizma.

Propolis se najcešće preporučuje kao pomoć u tretmanu sledećih stanja: razne upale i infekcije disajnih organa, katar zeluca,infekcije žučne kese i žučnih kanala, mokraćnih puteva, ginekoloških upala, promena na koži.

Preporučena dnevna doza Bee Propolisa je 2 puta po jedna tableta, najbolje ispod jezika.

Sadrži: 16 vitamina, sve minerale, enzime i koenzime, biljne masne kiseline, ugljene hidrate, aminokiseline i proteine. Povećava izdržljivost i imunitet organizma, smanjuje upale.

Pakovanje: 60 tableta

Više o preparatu Bee Propolis možete saznati putem distributerske fb stranice, Oaza Aloe:

Oaza-Aloe

Ukoliko želite da poručite Forever Bee Propolis, pozovite brojeve telefona 062/107-22-52  i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a planetazdravlja@gmail.com.