U današnje vreme, sve je teže boriti se sa izazovima koje nameće svakodnevica i poštovati pravila zdrave ishrane. Ipak, kada se loše navike otrgnu kontroli i nastanu suvišni kilogrami, ne treba očajavati.

Postoji rešenje, i to iz prirode!

Preparat Forever Therm koristi moćnu formulu koja veoma efikasno utiče na povećanje nivoa energije tokom dana, a uz to utiče i na brzinu metabolizma. Kao takav, predstavlja jedinstvenu podršku procesu mršavljenja.

Forever Therm kreiran je da potpomgne ubrzanje gubljenja viška kilograma, kao i dostizanje željenog oblika tela.

Ekstrakt zelenog čaja obezbeđuje metaboličku i antioksidativnu podršku sa moćnim polifenolima poznatim kao katehini, koji su naučno istraženi zbog njihove podrške termogenezi.

Termogeneza predstavlja topljenje masnoća radi proizvodnje energije u ćelijama našeg tela. Forever Therm takođe sadrži prirodan alkaloid iz ekstrakta semena Guarane – sličan kofeinu, koji pomaže jačanju energetskog nivoa tokom treninga i napornog dana.

Naučne studije pokazuju da zeleni čaj sinergistički deluje sa prirodnim kofeinom, i pritom podržava termogenezu.
Zelena zrna kafe pružaju jedinstvena jedinjenja hlorogene kiseline koje se ne mogu naći u visokom nivou u prženim zrnima kafe. Dokazano je da ovi aktivni sastojci pomažu u smanjivanju apsorpcije glukoze i, zbog toga, mogu pomoći u održavanju normalnog nivoa šećera u krvi kod osoba kojima je šećer u normalnom opsegu.

Takvi efekti mogu da pomognu u kontroli gladi, kao i u popunjavanju energetskih praznina. Savršen partner za trio biljnih pojačivaća metabolizma su ketoni maline, ali i kompletan rang B vitamina sa vitaminom C. Istraživanja ukazuju na to da ketoni maline mogu pomoći u jačanju metabolizma masti, koje se moze iskoristiti za proizvodnju energije u telu.

Vitamini B grupe i vitamin C su vitamini od suštinskog značaja za metabolizam ugljenih hidrata, proteina i masti.

Pošto se ovi vitamini lako gube u stanju fizičkog stresa kao što su vežbe, nadoknada je izuzetno važna i ima važnu ulogu u regulaciji metaboličkih procesa.

Forever Therm  pruža unikatnu kombinaciju biljnih ekstrakata i hranljivih materija kao podršku energiji i metabolizmu,  što ga čini našim moćnim saveznikom u borbi sa viškom kilograma.

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda kontaktirajte nas putem brojeva telefona 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a planetazdravlja@gmail.com.