Pravilna ishrana predstavlja način života, koji nije lako uspostaviti. Potrebno je imati volju, cilj i motiv.

Na putu ka uspostavljanju zdravih navika greške u načinu ishrane nisu retkost. Ove greške mogu se negativno odraziti na proces mršavljenja, ali na sreću, ne moraju!

U ove svrhe osmišljen je preparat Forever Lean, koji umanjuje apsorpciju kalorija u ćelije.

On sadrži revolucionarne sastojke koji pomažu telu da redukuje apsorpciju kalorija iz masti i ugljenih hidrata. Prvi od ovih sastojaka je jedinstveno vlakno koje apsorbuje masnoću, dobijeno je iz kaktusa – Opuntia Ficus Indica.

 Studije su pokazale da ovo jedinstveno vlakno ima visoku moć vezivanja masnoće. Drugi jedinstveni sastojak u Forever Lean-u je protein specijalno dobijen iz bobice biljke Phaseolus vulgaris.

Ovaj protein smanjuje nivo šećera u organizmu i privremeno inhibira aktivnost enzima koji pretvara skrob u sećer.

Ova dva revolucionarna sastojka potpomažu uspostavljanje idealne težine tako što zaustavljaju masne i ugljenohidratne kalorije koje čovek unosi u svoj organizam.

Treći efikasan sastojak u proizvodu Forever Lean je Chromium Trichloride. Hrom je veoma važan mineral koji pomaže regulaciju šećera u krvi delujuci kao GTF (glucose tolerance factor) kofaktor. Posebno je važan normalan metabolizam. Međutim, da bismo dobili maksimum efekta ovog saplementa, bitno je pravilno se hraniti i redovno vežbati, radi uspostavljanja kontrole dostizanja ciljane, idealne telesne težine.

G3

Dejstvo Forever Lean-a:

– Zaustavlja apsorpciju kalorija iz masti i ugljenih hidrata
– Hrom pomaže regulaciju šećera u krvi i dovodi metabolizam u normalu
– Privremeno inhibira apsorpciju kalorija iz šećera

Upotreba: 1 kapsulu popiti neposredno pre obroka. Upotrebljavati do 4 kaspule dnevno.

Pakovanje: 120 kapsula

Više o preparatu Forever Lean možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products:

https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a [email protected].