Vitolize, preparat namenjen pospešivanju zdravlja prostate, predstavlja snažnu prirodnu podršku  vitalnosti muškarca.

Ovaj preparat poseduje brojne biološki raspoložive oblike hranljivih sastojaka i koristi moć izuzetno lekovitih biljaka (saw palmetto, pygeum, i seme bundeve). Svaka od ovih biljaka koristi se već vekovima za očuvanje zdravlja prostate.

preuzimanje

Vitolize za muškarce, u kombinaciji sa zdravom ishranom i vežbanjem, predstavlja prirodno rešenje za podršku zdravlju prostate. Ova jedinstvena, jednostavna formula, obezbeđuje veoma efikasnu mešavinu snažnih lekovitih biljaka, vitamina, minerala, i antioksidansa koji pomažu održanju normalnog protoka urina, potpomažu zdravu funkciju testisa i obezbeđuju optimalno zdravlje prostate.

Vitamini  C, D, E i B6 su neophodni za zdravlje prostate. Ovi vitamini kombinovani su sa mineralima selena i cinka, za koje  je otkriveno da imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate.

Kvercetin i likopen se takođe dodaju u koncentracijama koje su pravilno izbalansirane sa neophodnim hranljivim sastojcima, kako bi se obezbedilia neprikosnovena podrška prostati.

Ostali sastojci Vitolize Men:

  • želatin,
  • glicerin,
  • destilovana voda,
  • pčelinji vosak,
  • soja lecitin,
  • ekstrakt rogača,

Preporučena upotreba Vitolize Men: 

Dve kapsule dnevno kao dodatak ishrani.

Pakovanje: 60 kapsula

Više  o preparatu Vitolize za muškarce saznajte na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products:

https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a planetazdravlja@gmail.com