Koliko puta ste pomislili  koliko bi novca i vremena mogli da uštedite kada bi postojao samo jedan deterdžent čija je namena toliko raznovrsna da omogućava izuzetno efikasnu pomoć u otklanjanju nečistoča sa raznih površina, od podova i prozora, preko posuđa, pa sve do rublja?

 Aloe MPD Ultra je višenamenski koncentrisani deterdžent, idealan za pranje rublja (svi tipovi odeće), sredstvo za pranje podova, kupatila, pločica i tepih, te za ručno pranje posuđa.

Ovaj ekološki, koncentrisani, tečni deterdžent, izvrstan je za uklanjanje nečistoća, odstranjivanje masnoće i uklanjanje mrlja bez grebanja ili ostavljanja traga na bilo kakvoj površini. Svojim višenamenskim delovanjem, može zameniti mnoge slične proizvode na tržištu, uz veliku uštedu za korisnika.

Forever Aloe MPD 2X Ultra ne sadrži fosfor, čineći ga sigurnim za okolinu. Njegovi sastojci su biorazgradivi, pa tako čuvaju okolinu od zagađenja, što nije slučaj sa ostalim deterdžentima na tržištu.

Neabrazivna formula sadrži blagu Aloe veru koja omekšava i neguje  ruke i odeću.

SASTAV: Vodeni rastvor sadrži površinski aktivne agense (voda, etoksilisani linearni alkohol, benzensulfonska kiselina, C10-16-Alkid derivati, soli natrijuma, natrijum ksilen sulfonat, natrijum sulfat), omekšivač (Aloe Vera gel), parfem, Metilizotiazolinon boju.

Aloe MPD ima prijatan miris citrusa i nije agresivan  prema koži ruku.

Izuzetno ga je poželjno koristiti u prostorijama u kojima borave deca, kako bi se izbeglo da ona udišu toksična isparenja raznih sredstava za čišćenje i dezinfekciju.

NETO SADRŽAJ: 946ml

NAČIN UPOTREBE: Pranje veša: za uobičajenu količinu veša upotrebiti 15 ml. Za uklanjanje mrlja staviti malu količinu direktno na mrlju i potopiti u vodu pre pranja. Pre upotrebe stavite malu količinu direktno na fleku pre pranja

Višenamenski: rastvoriti 30 ml na 3.781 vode za čišćenje uređaja u domaćinstvu, podova, kupatila, pločica, tepiha i spoljašnjosti i unutrašnjosti automobila. U domaćinstvu: nežan je za ruke, samo nekoliko kapi staviti na sunđer ili krpu i dobićete čisto posuđe, uklonićete mrlje sa tepiha i mnogo više od toga.

Ne preporučuje se upotreba u mašinama za pranje posuđa,.

Aloe MPD  ne sadrži fosfor.

Više o  deterdžentu Aloe MPD možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products:

https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a planetazdravlja@gmail.com.