Nelagodnosti za vreme PMS-a, menopauze ili manje optimalne funkcije urinarnog trakta, mogu biti povezane sa hormonskim i posebnim nutritivnim potrebama organizma žene.

Prirodna mešavina voća (bogatih antioksidantima), lekovitog bilja, vitamina i minerala u prirodnom preparatu Vitolize za žene specijalno je napravljena za ženske potrebe.

Autentična biljna mešavina Vitolize za žene obuhvata autentičnu mešavinu biljaka uključujući jabuku u prahu, Hristovo cveće, schisandra bobice.

Svaka od ovih biljaka koristi se već vekovima za postizanje hormonske ravnoteže i potporu opšteg zdravlja. Ove biljke se kombinuju sa klinički ispitanim plodom brusnice u prahu, napravljenim u autentičnom procesu koji pojačava prirodna korisna svojstva čitave brusnice. Jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja pod dejstvom želudačne kiseline, i na taj način isporučuju hranljive sastojke u donji deo gastrointestinalnog trakta, gde se apsorbuje pomoću mehanizma odloženog oslobađanja.

 

Ekskluzivna mešavina hranljivih sastojaka Vitolize-a takođe obuhvata mešavinu hranljivih sastojaka koji su specijalo napravljeni i izbalansirani tako da daju potporu zdravlju žene i hormonskoj ravnoteži.

Magnezijum, vitamin C i vitamini B neophodni su za proizvodnju hormona, ali ovi neophodni hranljivi sastojci, često su deficitarni zbog stresa i lekova koji se često koriste, uključujući i kontraceptivne pilule i hormonsku terapiju. Ovi vitamini kombinovani su sa patentiranim oblikom gvožđa i kalcijuma, dva minerala neophodna za zdravlje kardiovaskularnog sistema i kostiju. Ovi hranljivi sastojci tako su izbalansirani da obezbeđuju potpunu podršku. Ostali sastojci Vitolize: Mikrokristalna celuloza, stearinska kiselina, kroskarmeloza natrijum, dekstroza, trigliceridi srednjeg lanca, trinatrijum citrat.

Preporučena upotreba preparata Vitolize za žene: Uzimati dve tablete dva puta dnevno kao dodatak ishrani.

Pakovanje:120 tableta

Više o preparatu Vitolize za žene možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products:

https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona: 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a: planetazdravlja@gmail.com.