Koncentrovan Aloe MPD Ultra je višenamenski tečni deterdžent i predstavlja univerzalan proizvod za čišćenje zaprljanih površina, zatim za pranje rublja (za sve tipove odeće-hipoalergijski efekat), podova, kupatila, pločica i tepiha, kao i za ručno pranje posuđa.

Ovaj ekološki deterdžent izvrstan je za uklanjanje nečistoća, odstranjivanje masnoće i mrlja bez grebanja ili ostavljanja tragova na bilo kojoj površini. Svojim višenamenskim delovanjem, može zameniti mnoge slične proizvode na tržištu, uz veliku uštedu za korisnika i bez rizika za ispoljavanje alergijskih reakcija kože i sluzokože.

Aloe MPD Ultra ne sadrži fosfor, čineći ga sigurnim za okolnu. Njegovi sastojci su biorazgradivi, pa tako pozitivno utiču na smanjenje zagađenja okoline i vode, što nažalost nije slučaj kod ostalih deterdženata.

Neabrazivna formula sadrži blagu aloja veru, koja omekšava i neguje vaše ruke i odeću.

SASTAV: Vodeni rastvor sadrži površinski aktivne agense (voda, etoksilisani linearni alkohol, benzensulfonska kiselina, C10-16-Alkid derivati, soli natrijuma, natrijum ksilen sulfonat, natrijum sulfat), omekšivač (Aloe Vera gel), parfem, Metilizotiazolinon boju.

NETO SADRŽAJ 32fl.oz(946ml)

NAČIN UPOTREBE:

Pranje veša: za uobičajenu količinu veša upotrebiti 15 ml. Za uklanjanje mrlja staviti malu količinu direktno na mrlju i potopiti u vodu pre pranja.

Višenamenski: rastvoriti 30 ml na 3.781 vode za čišćenje uređaja u domaćinstvu, podova, kupatila, pločica, tepiha i spoljašnjosti i unutrašnjosti automobila. U domaćinstvu: nežan je za ruke, samo nekoliko kapi staviti na sunđer ili krpu pri pranju posuđa i njegva koncentrovana formula otkloniće nečistoće brzo i efikasno. Aloe MPD veoma je efikasan prilikom skidanja fleka sa tepiha.

Napomena: Ne sadrži fosfor!

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona 060/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a planetazdravlja@gmail.com.