Boravak u prirodi u sunčanim prolećnim i letnjim danima često ima i negativnu stranu-ujedi insekata, posekotine, razderotine, opekotine od sunca.

Kako biste osigurali sebe i svoju porodicu od neželjenih, iznenadnih povreda i promena na koži, preporučujemo vam potpuno prirodnog saputnika u svim vašim avanturama.

Prirodan sprej, Aloe First, svoju izrazitu isceljujuću moć pokazao je pri zbrinjavanju raznih povreda, opekotina, uboda, posekotina, ujeda, svraba, ali i u tretiranju bola u grlu i nosu.

Međunarodni naučni savet za ispitivanje Aloe Vere (NASC) potvrđuje količinu i čistoću biljke  Aloe Vera u proizvodu.

Njegova ekskluzivna formula za zaštitu kože pruža prvu liniju zaštite protiv iritacija kože.

 

Formulisan na bazi stabilizovanog gela Aloe Vere, Aloe First sadrži propolis, alantoin i 11 posebno odabranih biljaka i biljnih ekstrakata. Propolis povećava prirodna umirujuća i zaštitna svojstva gela Aloe Vere na kožu, a alantoin je sastojak koji štiti kožu i nalazi se u mnogim biljkama, uključujući i Aloe Veru.

Proizvod sadrži u sebi više od tri četvrtine  filtriranog, stabilizovanog Aloe Vera gela i ekstrakte 11 pažljivo odabranih lekovitih biljaka, čija je lekovitost dokazana u praksi.

Svi dodaci u optimalnoj formi dopunjuju širok spektar dejstva prirodnog Aloe Vera gela.

Sastav: Aloe Vera Gel + 11 lekovitih biljaka;

Stabilizovan Aloe Vera gel, destilovana voda, alantoin, propilenglikol, tokoferol (prirodan E vitamin), polisorbat 20, imidazolidinilkarbarmid, metilparaben, natrijumcitral, propolis, ekstrakt nevena, kamilice, maslačka, eukaliptusa, gloginje, žalfije, đumbira, sandalovine, Thymus vulgaris.

Zahvaljujući svom sastavu  First služi kao prva pomoć kod brojnih ozleda, kao što su posekotine, nagnječenja, oderotine, opekotine, zapaljenja i alergije, pa je neophodan u svakoj kućnoj apoteci.

PRIMENA:

Opekotine (među kojima su i opekotine od sunčanja)

za zaustavljanje krvarenja,

alergije,

bolovi u mišićima,

grčevi mišića,

išcašenja,

uganuća,

paradentoza,

zapaljenja usne duplje,

povoljno deluje na kožu gave, uklanjajući perut.

Način upotrebe: nanosite na telo po potrebi, dok ne osetite hidrantno i umirujuće dejstvo. Aloe First prventsveno pomaže kod površinskih povreda. Ako se kombinuje sa Heat lotionom i Aloe Gelly kremom, i to tako da se najpre  nanese Aloe First, postiže se optimalan ucinak ovih krema.

Može se koristiti kod zapaljenja čeonog sinusa, začepljenja nosa usled prehlade, laringitisa. Može se koristiti i kao losion za masažu uz upotrebu lufe ili neke druge rukavice za masažu. Narocito dobro stimuliše krvotok u donjim ekstremitetima.

Nega kose: Posle pranja kosu poprskati First-om, blago umasirati u kosu, a zatim, ukoliko je moguće, osušiti kosu na vazduhu. Ovaj postupak se može ponavljati svakodnevno i bez pranja kose.

Aloe First sportisti koriste za ispiranje očiju, ušiju i nosa, za opekotine od sunca, oderotine, kao prvu pomoć kod kožnih problema.

Ova moćna emulzija koristi se i za regeneraciju oštećene kose, ali i  kod upale srednjeg uha.   U SAD je zabranjeno korišcenje antibiotika u lečenju ovog oboljenja, jer je ustanovljeno da je kod njihove primene, infekcija uha 2,5 puta češca.

Kod infekcije uha obično natekne Eustahijeva truba, koja normalno odvodnjava uvo, a kad ono otekne uvo je blokirano. Sve je uzrokovano streptokokama u grlu. Zato se praktikuje ušpricavanje First-a najpre u grlo, a zatim u nos. Glavu je potrebno zabaciti unazad da bi First dospeo u sva zahvaćena mesta (osetićemo bockanje i u ušima).

Kod ove procedure, dolazi do čišćenja gornjih disajnih puteva zato što First prodire u bronhije i izaziva kašalj koji opušta i oslobada bronhitide. Takođe, leči slučajeve plesni, odomaćene u nosu, koja kasnije može da prodre do kostiju i mozga.

Za sve manje povrede ili opekotine na koži upotrebite Aloe First. Uverićete se u njegov efekat brzog zaceljivanja.

Pakovanje: 473 ml

Više o  Aloe First-u možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products:

https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a [email protected].