Sunce, vetar i hladno vreme mogu uzeti danak na delikatno tkivo naših usana, ostavljajući ih ispucale, bolne, iritirane i suve.

Zaštita naših usana jednako je važna kao i zaštita naše kože od štetnih uticaja životne sredine, iako često zanemarujemo ovo tkivo jer se fokusiramo na hidriranje našeg lica i tela.

Forever Sun Lips™ je umirujući balzam za usne koji pomaže u zaštiti osetljivog tkiva naših usana od sunca  i vetra, nudeći senzacionalni osećaj hlađenja, zahvaljujući sastojku mente.

Sa svojim širokim spektrom zaštite od sunca uz faktor 30, Forever Sun Lips™ pomaže u sprečavanju opekotina i štiti od UVA i UVB zraka.

Forever Sun Lips treba primeniti pre izlaska na sunce i ponoviti kada je to potrebno. Forever Sun Lips™ pomaže u zaštiti od oštećenja koje može izazvati sunce, obezbeđujući umirujuće sastojke koji pomažu da usne budu meke i zaštićene, ali i da umiri iritirane i ispucale usne.

Ulje semena jojobe je dobro poznato po svojim hidrantnim svojstvima, a takođe pomaže u omekšavanju tkiva usana, dok Aloe Vera deluje prirodno umirujuće i negujuće, obezbedujuci zastitni hidrantni sloj. Alantoin pomaže u smirivanju osetljive kože, dok prirodna menta daje senzacionalni osecaj hlađenja koji takođe umiruje iritacije.

Forever Sun Lips™ pomaže u obnavljanju prirodne barijere na usnama radi zaštite i pomoći u obnavaljanju ispucalih usana. Umirujućim sastojcima štiti usne od isušivanja koje mogu izazvati vetar ili hladan vazduh, ali i smiruje crvene, bolne ili nadražene usne

Više o Aloe Sun Lips možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products:

https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona: 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a: planetazdravlja@gmail.com.