PLANETARNI POPUST!

Kao posetilac sajta www.planetazdravlja.com, u narednom periodu imaćete priliku da u Planeti Zdravlja, u centru Beograda, izvršite detaljnu analizu funkcije svih organa i organskih sistema, kvantnim metodom integrativne medicine, kao i da dobijete detaljne stručne savete u vezi sa ustanovljenim disbalansima, po specijalnoj promotivnoj ceni od 5 790 din, umesto 10 000 din!

Za istu cenu, obezbeđeni su vam individualni, praktični i precizni saveti za ishranu i način života, koji se utvrđuju na osnovu rezultata kvantnog pregleda i dodatnih karakteristika postojećih zdravstvenih tegoba.

Šta obuhvata analiza kvantnim magnetnim analizatorom?

Analiza kvantnim magnetnim analizatorom se sastoji od preko 30 grupa parametara, uključujući cerebrovaskularnu i kardiovaskularnu analizu, analizu holesterola i triglicerida, koštane gustine, prisustva vitamina i minerala u organizmu, prisustva reumatizma i njegovog stepena, analizu funkcije pluća, jetre, pankreasa, žučne kese, gastrointestinalnog trakta (želudac i creva), prisustva toksina u organizmu, šećera u krvi, stanje moždanih nerava, kože, očiju, ginekoloških parametara (vaginitis, cervicitis, appendagitis, ženski polni hormoni), prostate i imunološkog statusa.

Osim analize funkcije svih organa i organskih sistema, vrši se procena vitaminsko-mineralnog statusa, zastupljenosti koenzima Q10 u organizmu, određivanje pH vrednosti krvi, kao i procena psihičke snage i hidriranosti organizma.

Kvantna medicina cena pregleda


Rezervišite već danas svoj termin za kvantni pregled po specijanoj ceni od 5790 din umesto 10 000 din , na broj telefona 060/402-61-92, od 09-18h.

Broj termina sa popustom je ograničen!


Šta je kvantni magnetni analizator i kako izgleda pregled?

Kvantni magnetni analizator predstavlja savremenu tehnologiju baziranu na kvantnoj medicini, koja za procenu stanja organizma koristi frekvencije elektromagnetnih impulsa tela.

Kvantna analiza (dijagnostika poremećaja elektromagnetnih frekvencija ćelija) je nastala u Sovjetskom Savezu, za potrebe svemirskog programa vazduhoplovstva, a primenjivana je za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportista- olimpijaca i ljudi specijalnih zanimanja.

Pokazavši izvanredne rezultate, kvantna analiza počela se šire primjenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju. Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja celog organizma. Bez vađenja krvi i neprijatnih ispitivanja, dobija se analiza funkcionalnog statusa organizma.

Jednostavnim držanjem elektromagnetnog senzora u svom dlanu, rezultati analize svih organa i organskih sistema ispitaniku su dostupni u roku od samo nekoliko minuta.

To je jedan od razloga zbog koga se kvantna medicina naziva medicinom budućnosti.

Kvantni-Magnetni-Analizator-QRMA_slika_XL_53232857

Kvantni magnetni analizator meri stepen i tip odgovora tkiva koje se testira i upoređuje ga sa referentnim vrednostima, pri čemu se dobija stepen i smer odstupanja od željenog odgovora.

Kvantnim magnetnim analizatorom se ne uspostavlja dijagnoza bolesti i stanja, već on služi za brz  i neinvazivan pregled funkcije svih organa u organizmu,  kao i za procenu vitaminsko-mineralnog statusa, kiselo-bazne ravnoteže i brojnih drugih, za zdravlje važnih parametara.

Princip analize

Ljudsko telo je agregat brojnih ćelija, koje neprestano rastu, razvijaju se, dele, regenerišu i umiru.

Deobom se ćelije obnavljaju. U telu odraslog čoveka, u svakoj sekundi podeli se 25 000 000 ćelija, a krvne ćelije se konstantno obnavljaju (100 miliona ćelija se obnovi u jednoj minuti).

U procesu ćelijske deobe i obnavljanja,  nuklearni i ekstranuklearni elektroni, kao osnovna jedinica ćelije, kreću se i menjaju neprestano, velikom brzinom, neprekidno emitujući elektromagnetne talase.

Signali elektromagnetnih talasa koje emituje čovekovo telo, predstavljaju specifično stanje organizma i stoga će različiti signali elektromagnetnih talasa biti emitovani kada je u pitanju dobro zdravlje, početna faza poremećaja ili poremećaj koji je u toku.

Slabe magnetne frekvencije energije čovekovog tela prikupljaju se dok osoba drži senzor u ruci, nakon analize se procesuiraju pomoću u aparat ugrađenog mikro-procesora, a zatim i upoređuju sa standardnim spektrumom kvantne rezonancije-referentnim vrednostima.

Stručnjaci širom sveta se slažu da se najveći značaj kvantne medicine ogleda u mogućnosti ranog detektovanja funkcionalnih poremećaja organa i organskih sistema, a u vezi sa tim i pravovremenog reagovanja na novonastalo stanje u organizmu, ciljanim promenama navika u ishrani i životnih navika.

Rezervišite na vreme svoj termin za kvantni pregled celog organizma i savetovanje, po specijalnoj ceni od 5 790 din umesto 10 000 din, pozivom na 060/402-61-92, od 09-18h.

*Adresa Planete Zdravlja je Petra Martinovića 21, Beograd!

*Utiske klijenata možete pronaći i na fb stranici —> Planeta Zdravlja.