Jun se smatra najokrutnijim mesecom kada je u pitanju iznenađujući negativan uticaj sunca na kožu. Osip na koži, ispucala stopala, suvi laktovi, pojava sitnih osipa i znakova mestimičnog perutanja kože, ukazuju na to da vaša koža nije pripremljena na sunčeve zrake, koji se u aprilskom i majskom mesecu očekuju u izobilju.

Ovakva promena sezone pokreće čitav niz pitanja o stanju kože i njenoj nezi. Već krajem aprila, pa tokom čitavog maja, sunce konačno otkriva svoje čari posle duge i hladne zime, ali da li mu se naša koža raduje kao mi?

Lako ćemo zaključiti da je odgovor negativan, jer je većina nas već primetila da sa prvim izlaganjem suncu pojačanog intenziteta koža pokazuje određene reakcije, kao što su još izraženija suvoća ili čak masnoća, akne, alergija (osip, male crvene flekice praćene svrabom ili ne).

Ovakva alergija  javlja se prilikom prvog direktnog izlaganja suncu i naziva se prolećnom alergijom, a rezultat je nepripremljenosti naše kože na sunčeve zrake, i to kako spolja, tako i iznutra.

Na sreću, koža je veoma zahvalna kada je nega u ovim situacijama u pitanju. Prava i pažljivo odabrana nega je najbolje što možete da uradite za svoju kožu.

Ova nega podrazumeva primenu proizvoda koji hidriraju kožu, a koju treba jednom dnevno očistiti od masnoće i mrtvih ćelija, i to blagim pilingom.

Veoma je poželjno da preparati koje koristite u ove svrhe budu prirodni i tako potpuno neškodljivi za vašu kožu, i da svojom prirodnošću daju maksimum benefita vašoj koži, koja to i zaslužuje.

Kako biste zaštitili svoju kožu na vreme i kako bi ona zablistala punim sjajem, preporučujemo upotrebu prirodnih preparata na bazi biljke Aloe Vera, i to:

Aloe Sun Lips:https://planetazdravlja.com/najbolja-zastita-usana-od-sunca/

images (1)

 Aloe Vera kremu za sunčanje: https://planetazdravlja.com/aloe-vera-krema-za-suncanje/

mlijeko-losion-ili-ulje-za-suncanje-sto-je-najbolji-odabir-1903-405x270-201202141142

 Aloe Vera sprej za sunčanje: https://planetazdravlja.com/aloe-vera-sun-spray-spf-30/

Za sve informacije o kupovini ovih  proizvoda i načinu njihove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona: 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a: planetazdravlja@gmail.com.

Poručivanje za inostranstvo:  https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=USA&language=en&distribID=360000823775