Međunarodni Naučni Savet Aloe (IASC) potvrđuje da Aloe Propolis krema sadrži čistu, organsku aloja veru!

U njen sastav ulaze: Aloe Vera Gel, propolis, biljni ekstrakti sa umirujućim dejstvom, beta karoten, vitamini C, E i A, kao i posebno odabrana prirodna sredstva za hidrataciju.

Osim što smiruje, ova krema odmah i kondicionira kožu prirodnim vitaminima A i E, a ujedno deluje blagotvorno kod upornih kožnih oboljenja, jer je propolis poznat kao prirodan antibiotik,bez štetnih dejstava.

Hidrantna i omekšavajuća osnova aloje i pčelinjeg propolisa, obogaćena je kamilicom i vitaminom A i na taj način čini ovu kremu korisnom u prvoj pomoći kod opekotina, oderotina i plikova, alergija, ugriza, ojeda, svraba, osipa, otoka.

Aloe Propolis krema može se upotrebljavati i kod problema u ginekoligiji i urologiji, jer deluje protiv infekcija, gljivica, svraba, suvoće vagine.

U slučaju pojave hemoroida, bilo da oni krvare ili ne, takođe je preporučljiva upotreba Aloe Propolis kreme.

Prirodni sastojci kojima je ova krema obogaćena regulišu promene na koži: svrab, alergije, crvenilo, bubuljice, ekceme, problematičnu i pubertetsku kožu, deluje na gnojne procese koji nastaju na koži (čirevi).

Više  o Aloe Propolis kremi saznajte na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products:

https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda možete nas kontaktirati putem brojeva telefona 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a planetazdravlja@gmail.com.