FOREVER ACTIVE HA

Forever Active HA obezbeđuje jedinstvenu hijaluronsku kiselinu male molekularne mase, sa hidratantnim i podmazujućim dejstvom, što ga uz dodavanje ulja đumbira i kurkume čini jednim od najmoćnijih prirodnih preparata namenjenih za održavanje pravilnog rada zglobova i vlažnosti kože na tržištu.

HIJALURONSKA KISELINA (HA) je poseban protein koje naše telo proizvodi radi ublažavanja trenja u zglobovima i mišićima, kao i obezbeđivanja potrebne vlažnosti kože. Starenjem organizam proizvodi sve manje količine HA.

Smanjenjem količine HA naši zglobovi ostaju bez prirodnog podmazivanja, a koža postaje gruba i suva.

Do nedavno HA je morala biti unošena injekcijama zato što probavni sistem nije mogao da je apsorbuje u prirodnom obliku, ali zahvaljujuci INJUV procesu HA se sada može koristiti oralno.

Vekovima su kineski travari koristili đumbir i kurkumu da pomognu ispravno funkcionisanje zglobova. HA je takođe i jedan od osnovnih sastojaka sluzi (mukusa),  koja oblaže ćelije epitela i štiti organizam od prodora infektivnih agenasa (bakterija i virusa). Njegova uloga je da održava mukus u zelatinoznoj formi i time zadržava molekule koji prave ćelije epitela.

HA niske molekularne mase, ulje đumbira i kurkuma, čine Forever Active HA ključnim preparatom za zdrav i funkcionalan lokomotorni sistem.

Način upotrebe: 2 x 1 kapsula dnevno

Pakovanje: 60 kapsula.

Više o preparatu Active HA možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products:

https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona: 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a: [email protected].