Savremen način života nas iz dana u dan stavlja pred nove izazove kada je u pitanju pridržavanje pravila  zdravog načina ishrane.

Zahvaljujući tabletama Fields of Greens, uzimanjem svega tri tablete na dan, naš organizam dobija  sve korisne sastojke povrća – vitamine, belančevine, aminokiseline, enzime, antioksidanse i hlorofil. Pritom, ne  moramo da brinemo da li u organizam unosimo dovoljno ovih, za organizam esencijalnih nutritijenata.

Lucerka i ječam, sadržani u ovom preparati, beru se  u vreme kada imaju najveću hranljivu vrednost,  a zatim im se dodaje hromov pikolinat, koji je potreban za adekvatnu razmenu materija u telu, odnosno za brz metabolizam.

Tablete Fields of Greens nastaju hladnim postupkom-presovanjem, što omogućava očuvanje  svih korisnih vitamina i minerala sadržanih u pomenutom zelenom povrću.

Tablete Fields of Greens služe kao efikasna podrška obolelima od dijabetesa,  a primećeno je i da regulišu poremecaje metabolizma, kao i funkciju jetre  i slezine. One  hrane ćeliju, neutrališu otrove u organizmu i veoma povoljno deluju na proces regulacije telesne težine.

Pakovanje: 80 tableta!

Više  o preparatu Fields of Greens saznajte na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products:

https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Napomena: Preparat Fields of Greens ne može se naći u slobodnoj prodaji.

Za sve informacije o kupovini i upotrebi ovog  proizvoda kontaktirajte nas putem brojeva telefona 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a [email protected].