Forever Echinacea Suprem predstavlja mešavinu četiri izuzetno cenjene biljke, koje zahvaljujući sinergističkom delovanju esencijalnih ulja, fitosterola, vitamina, flavonoida, tanina i drugih elemenata, čine ovaj proizvod najjačim aktivatorom imunološkog sistema.

Zbog izuzetno lekovitih svojstava koje poseduje, Ehinaceu  često nazivaju prirodnim antibiotikom.

Ehinacea povećava produkciju i aktivnost belih krvnih zrnaca, limfocita i makrofaga, a povećava i produkciju interferona, supstance koja je važan posrednik u imunološkoj odbrani organizma od virusnih infekcija.

Jak imuni sistem mora pre svega pravilno da detektuje, a zatim uništi sve neprijatelje našeg organizma. Ako to ne uspe, dolazi do razvoja mnogih bolesti: virusnih i bakterijskih infekcija.

Pogrešno detektovani napadači dovode do razvoja autoimunih bolesti: dijabetes (uništenje pankreasa), multipleks skleroza, psorijaza itd. Lista ovih bolesti je iz dana u dan sve veća, te je podstakla naučnike da tragaju za prirodnim aktivatorima imunološkog sistema.

Sastav: Echinacea Purpurea (cela biljka) i Echinacea Angustifolia (koren) su dve najcenjenije vrste ove severno američke biljke. Vekovima unazad, indijanska plemena koja su sačuvala tradicionalne mudrosti, koriste je kao antidote za zmijski ujed i druga “trovanja krvi”. Naučno je dokazano da je ehinacea izuzetno jak stimulator našeg imunološkog sistema, čime jača ukupnu otpornost našeg organizma. Zahvaljujući sinergističkom dejstvu većeg broja sastojaka, ehinacea povećava produkciju i aktivnost belih krvnih zrnaca, limfocita i makrofaga, a povećava i produkciju interferona, supstance koja je važan posrednik u imunološkoj odbrani organizma od virusnih infekcija.

Stotine naučnih istraživanja pokazalo je delotvornost ehinacee, međutim tek nedavno, istrazivanja su otkrila jos jedan veoma vazan mehanizam kojim ehinacea pomaže odbrani naseg organizma. Jedan od primarnih odbrambenih mehanizama baziran je na delovanju hialuronske kiseline (Hyaluronic Acid, HA). HA je jedan od osnovnih sastojaka sluzi (mukusa) koja oblaže celije epitela i štiti organizam od prodora infektivnih agenasa (bakterija i virusa). Njegova uloga je da održava mucus u želatinoznoj formi i time zadržava molekule koje ćelije epitela prave u cilju uništavanja mikroorganizama i na taj način omogućava efikasnu odbranu. Ta želatinasta potka se razgrađuje delovanjem enzima hijaluronidaze, koji neretko produkuju same bakterije i izlučuju u cilju probijanja mukusne barijere. Aktivne komponente iz ehinacee snižavaju aktivnosti ovog enzima, smanjuju infektivni kapacitet mikroorganizama i time realizuju svoju protektivnu ulogu.

Koren kanadske zutike – Hydrastis Canadensis L, raste u Severnoj Americi i ima dugu istoriju primene kod Indijaca. Deluje protiv bakterija, protozoa i gljivica. Specifična je pomoć kod infekcija grla jer ne dozvoljava da se streptokoke “zalepe” u grlu.
Pomaže kod: bolova i infekcija grla, infekcija mokraćnih puteva, kao i kod infekcija Candidom Albicans. Kada se koristi sa ehinaceom deluje kao prirodni antibiotik i ojačava imunološki sistem.

Ekstrakt semena grožđa – dobija se iz semena crvenog grožđa. Pun je flavonoida i fitonutrijenata, tako da ima izuzetno jaka antioksidativna svojstva, jača cak i do 50 puta od vitamina C i E. Poboljšava cirkulaciju krvi i jača zidove krvnih sudova.

Ovaj izuzetni proizvod preporučuje se za prevenciju i kod svake infekcije u organizmu (od zuba, preko sistema za disanje i sistema za varenje do ginekoloških i infekcija mokraćnih puteva, kod svih infekcija koze, i drugih primena na kozi). Preporučuje se svim osobama koje imaju narušen imuni sistem.

Najvažnija dejstva Forever Echinacea Supreme:

Stimuliše imunološki sistem
Prirodni antibiotik sa antivirusnim dejstvom
Jak antioksidans
Smanjuje alergijske reakcije
Poboljšava cirkulaciju i jača krvne sudove
Snažna pomoć kod erizipela ( crveni vetar ).

Preporuka: Za maksimalne rezultate, kombinujte Forever Echinaceu Supreme sa Aloe Vera Gelom, koji će zahvaljujući svom multivalentnom dejstvu omogućiti potpunu iskoristljivost i brzu ugradnju.

Način upotrebe: Kao preventivu, pogotovo na pocetku sezone gripa i za one koji žele da ojačaju svoj imunitet -2 tablete dnevno. U slučaju infekcija uzimati prvu kutiju 3×2 tablete, a ako treba nastaviti (npr. kod Candide Albicans) i sledeću kutiju piti 3×1 tabletu dnevno. Tablete uzimati tokom ili posle obroka. Piti 8 nedelja, i zatim napraviti pauzu od 4 nedelje.

Pakovanje:60 tableta

Cena: 2 600 RSD

Forever Echinacea Supreme možete poručiti na kućnu adresu direktnim pozivom na broj telefona 062/107-22-52 i 064/402-61-92.