Forever Aloe Sunscreen Spray SPF30 – sprej za sunčanje

Ukoliko vi i vaša porodica uživate u aktivnom životu, onda to znači da uvek morate biti spremni da zaštitite svoju kožu od sunca, jer kada ste pripremljeni za boravak na suncu, možete biti bezbrižni.

Zaštitini faktor 30, sa kompletnim spektrom UVA i UVB zaštite, a u kombinaciji sa 100% prirodnim Aloe Vera gelom, štiti vašu kožu od starenja i oštećenja.

Aloe Sunscreen Spray  ima dodatna korisna svojstva otpornosti na vodu, te vam omogućava bezbrižan boravak u vodi. Samo jednim pritiskom na raspršivač naprskajte sprej i spremni ste za polazak. Nikada nije bilo lakše imati zdravu i zaštićenu kožu tokom prolećnih i letnjih dana.

NAČIN UPOTREBE: Dobro promućkati pre upotrebe. Obilno i ravnomerno nanesite 15-30 minuta pre izlaganja suncu po potrebi. Naprskajte na ruke i razmažite po licu. Ponovite nanošenje posle boravka u vodi i brisanja peškirom.
NAPOMENA: Ne primenjujte na deci mlađoj od 6 meseci bez prethodne konsultacije sa lekarom.

Pakovanje: 178 ml!

Više o Aloe Vera spreju za sunčanje možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products:

https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona: 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a: planetazdravlja@gmail.com.