Biljka Aloe Vera najpre je postala poznata Svetu zbog mnogobrojnih, dokazanih blagotvornih dejstava na kožu. Sav njen prirodni biohemijski sastav deluje direktno na bolna mesta tako što deluje antibakterijski, uništava gljivice, viruse i infekcije a pri tome ujedno i hrani kožu, jer sadrži preko 250 hranljivih i korisnih materija za ljudske ćelije i ljudski organizam.

Zbog svih ovih svojstava, delovanje aloje vere još je važnije kada deluje unutar našeg organizma, na taj način što prvo dezinfikuje našu usnu duplju, a tokom pranja zuba hraljivi elementi same aloje ugrađuju se u mikropore na našim zubima i čuvaju zdravlje naših zuba iznutra, od živca i korena ka spolja.

Pasta za zube formulisana je tako da može cela porodica da je koristi, jer adrži u sebi samo visokokvalitetne sirovine, laboratorijski ispitane i potvrđene.

Pogodna je i za vegeterijance jer ne sadrži nikakve životinjske nusproizvode.

Prirodni ukus peperminta i spearminta ostavlja osećaj svežine i čistoće u ustima.

Kombinacija stabilizovanog Aloe Vera gela i pčelinjeg propolisa umiruje desni i sluzokožu usta i može se naneti direktno i kada je pranje isuviše bolno.

Ukoliko se dogodi da zub inače zaboli, kao prva pomoć može poslužiti sama pasta za zube. Potrebno je samo iz tube istisnuti određenu količinu paste i ukoliko je moguće pastu ubaciti u šupljinu zuba ili izmasirati desni. Bol će se smanjiti, a ako je neki lakši problem u pitanju, i skroz nestati.

Pasta u sebi sadrži sabilizovani Aloe Vera gel, koji zajedno sa propolisom deluje kao prirodni antibiotik i stoga deluje izrazito umirujuće.

SADRŽI: Visok sadržaj Aloe Vera gela i propolisa, glicerin, irsku mahovinu, prirodnu aromu peperminta.

Aloe Vera pasta za zube proizvođača  sprečava paradentozu, otklanja zubni kamenac, deluje blagotvorno kod gljivičnih oboljenja usta i stomatita, umiruje bolne procese, neguje i hrani desni, čisti zube, održava svež dah i belinu zuba bez agenasa i hemikalija za izbeljivanje.

Napomena: Ova pasta ne sadrži fluor i ne oštećuje zubnu gleđ.

Pakovanje: 130 g!

Više o Aloe Vera pasti za zube možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije Forever Living Products: https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona: 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite putem email-a: planetazdravlja@gmail.com.