Aloe Lips predstavlja jedinstven stik za usne na tržištu, jer osim što neguje usne, predstavlja nezamenjivu prvu pomoć u saniranju raznih povreda kože i sluzokože.

Aloe Lips predstavlja  kombinaciju svih lekovitih svojstava biljke Aloe Vera, uz dodatak jojobinog ulja.

Dejstva aloje prvobitno su primećena na koži, i to prilikom saniranja raznih povreda, rana, ogrebotina, opekotina i svih drugih oštećenja koja nastaju na koži.

Dejstvo aloje na kožu poznato je već hiljadama godina. Egipćani su je smatrali eliksirom lepote, a njihovi ratnici su je koristili za brže zaceljivanje rana.

Savremena ispitivanja pokazala su da je ova biljka izuzetna pomoć kod svih problema sa kožom.

Kao što kreme od aloje koristimo kad nam je koža suva, ispucala, ili oštećena, tako isto možemo koristiti i specijalno napravljeni Lips koji nam služi kao prva pomoć i koji je uvek uz nas.

Aloja stik za negu usana, sa visokim procentom aloje u sebi, obogaćen je jojobinim uljem, izuzetno je kvalitetan i koristi se pored toga što neguje usne i kao prva pomoć kod raznih problema na koži.

OPŠTA DEJSTVA:

Idealan je kod niza problema na koži i primenjuje se između ostalog i kod stanja kao što su:

– Suve i ispucale usne i koža

– Herpes Simplex – groznica

– Manja krvarenja na koži

– Ujedi insekata-sprečava i ublažava pojavu svraba, crvenila

– Oderotine

– Opekotine veće ili manje povšine, regeneriše ćelije

– Izuzetan je kod hemoroida

– Promrzline

– Bradavice

Aloe Lips ima veliku primenu, a njegova osnovna komponenta u sastavu je 100% stabilizovana aloja i na taj način se sva lekovita svojstva i širok spektar delovanja aloje mogu videti u ovom proizvodu.

Više o Aloe Lipsu možete saznati putem zvaničnog sajta kompanije Forever Living Priducts ili putem distributerske fb stranice Oaza Aloe: https://www.facebook.com/pages/Oaza-Aloe/923702457688870.

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a planetazdravlja@gmail.com.