S obzirom na današnja saznanja o opasnostima prekomernog izlaganja sunčevim zracima, u potrazi smo za najkvalitetnijim proizvodima za zaštitu kože od sunca.

Forever Aloe Sunscreen vam upravo to i pruža! Kombinacijom savremene nauke i prirodnih sastojaka ovo delotvorno sredstvo za sunčanje umiruje, podmazuje, vlaži i štiti kožu od štetnog uticaja sunčevih zraka i vetra.

Sa zašttitnim faktorom 30, Forever Aloe Sunscreen odbija UVA i UVB sunčeve zrake, dok istovremeno ovaj mek i lako razmaziv losion od čistog stabilizovanog gela Aloe Vere pomaže u očuvanju prirodne vlage kože.

Ova snažna, vodootporna formula, zadržava svoj faktor zaštite i 40 minuta nakon dodira sa vodom i ima dvostruko vreme zaštite: za vreme i nakon suncanja!

Upotreba: Nanesite Aloe Sunscreen na sve otkrivene delove tela 15 – 30 minuta pre izlaganja suncu. Ponovite postupak kada osetite da je koža suva, ili nakon 40 minuta posle svake aktivnosti u vodi.

Pakovanje: 118g!

Više o Aloe Vera kremi za sunčanje možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije  Forever Living Products:

https://www.foreverliving.com/marketing/Home.do

Za sve informacije o kupovini ovog  proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas putem brojeva telefona: 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratite  putem email-a: planetazdravlja@gmail.com.