Čuvena Aloe Vera dostupna je i u sastavu jedinstvene, prirodne kreme za lice – Aloe Deep Moisturizing Daily Cream.
Osetite izuzetno umirujući, hidratantni i obnavljajući efekat kojim Aloe Vera neguje kožu lica i uverite se zbog čega ovu biljku širom sveta nazivaju kraljicom lekovitih biljaka.

Ova krema namenjena dubinskoj hidrataciji će u potpunosti utoliti potrebe Vaše kože za odgovarajućom vlažnošću.

Ekstrakt borove kore sadrži prirodne supstance nazvane OPC (Oligomerni Proantodjanidini) koje poseduju neke od najjačih antioksidantnih svojstava ikada nađenih u prirodi. Kao rezultat, ekstrakt borove kore se bori protiv slobodnih radikala u cilju očuvanja i jačanja kolagena u koži najzastupljenijeg proteina u telu. Naučnici smatraju da borba protiv slobodnih radikala predstavlja najbolji način odbrane od znakova starenja. Ekstrakt borove kore, u kombinaciji sa čistom, stabilizovanom aloja verom, ceramidima i poslednjom generacijom hidrirajućih supstanci u našoj novoj Sonya Aloe kremi za dubinsku hidrataciju, pomže održavanju i dubinskom dopremanju vlage u površinske slojeve kože zarad obnavljanja i očuvanja mladalačkog sjaja kože.

SASTOJCI: Sok od listova Aloe Barbadensis (stabilizovan aloja vera gel), voda (aqua), propandiot, butilen glikol, ulje semena Macadamia Ternifolia, C12-15 all& bcrizoat, gliceril stearat, lauril laktat, sorbitol, dimetikon, ulje semeria Heliantus Annuss (suncolatt), arginin, PEG-100 stearat, karbomer, elcstrakt kore Pinus Strobus (bell bor), glicerin, fitosfingozin, holesterol, natrijum hijaluronat, fenoksietanol, parfem.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Za intenzivnu, dubinsku hidritaciju, koristite kremu ujutro i uveče. Uklonite plastičnu kašičicu i pločicu ispod poklopca od teglice. Uzmite nekoliko kašičica kreme iz teglice i stavite ih na pločicu. Nanesite kremu sa pločice na lice i vrat pomoću prstiju, zatim nežno umasirajte u kožu. Kašičicu i pločicu obilno isperite toplom vodom nakon svake upotrebe i osušite čistim peškirom pre vraćanja pod poklopac teglice, da bi bila spremna za narednu upotrebu.

Neto: 71 g!

Ekstra hidrirajuća, čak i za veoma suvu kožu!

Sadrži ekstrakt borove kore za borbu protiv slobodnih radikala!

Pomaže u obnavljanju i očuvanju mladalačkog sjaja kože!

Deluje izuzetno umirujuće, smanjuje crvenilo i otklanja nesavršenosti na koži.

Njeni izuzetni efekti su veoma brzo primetni i to je čini jednom od najpopularnijih krema u Sonya kolekciji za negu kože lica!

Više o ovoj kremi saznajte putem sledećeg linka:

https://www.facebook.com/pages/Oaza-Aloe/923702457688870?ref=hl

 

Za sve informacije o kupovini ovog proizvoda i načinu njegove upotrebe kontaktirajte nas brojeva telefona: 062/107-22-52 i 064/402-61-92 ili nam se obratitie putem emaila: planetazdravlja@gmail.com.