Recenzija zaGreen Tangerine balzam za telo ( „Azena“, Hrvatska)  

Prodajno mesto: Origin-Croatian Cosmetics, Omiš, Hrvatska

Autor recenzije: Marijana Bilić

13266119_278582062483362_5872850799463562663_n

Origin Croatian Cosmetics-Omiš, Hrvatska

U moru proizvoda koji se danas nazivaju prirodnim ili pak organskim, teško donosimo odluku o tome koji je proizvod namenjen baš nama, odnosno našoj koži i njenim specifičnim zahtevima, za koje nam se čini da vremenom postaju sve veći.

Istovremeno, dok gledamo (obično veoma visoke) cene prirodne kozmetike, pitamo se da li su one opravdane i da li ovi proizvodi zaista u svom sastavu poseduju visokokvalitetne sastojke, za kojima naša koža doslovno vapi.

S obzirom da su zdrava ishrana i nega lica i tela upravo predmet mog zanimanja i velike ljubavi koju gajim prema istom, odlučila sam da prva recenzija na Planeti Zdravlja bude posvećena prirodnom balzamu za telo Green Tangerine, kao i njegovom prodajnom mestu Origin-Croatian Cosmetics, Omiš, Hrvatska  

(fb page: https://www.facebook.com/origin.croatiancosmetics/?fref=nf)

Ljubav na prvi pogled

Prolazeći kroz Omiš, veoma šarmantan turistički gradić hrvatskog primorja, pažnju mi je privukla isto toliko šarmantna prodavnica prirodnih kozmetičkih proizvoda, koja je već svojom, krajnje nesvakidašnjom i maštovitom spoljašnjosti, nagoveštavala ulazak  u potpuno drugačiji svet prirodne kozmetike, u odnosu na sve ostale sa kojima sam se do tada susretala.

Na ulazu me je dočekala vlasnica, Višnja, koja svojom pozitivnom energijom i ugodnim, srdačnim pristupom, daje još jednu, unikatnu notu čitavom prostoru i što je najvažnije, do detalja poznaje sastav svakog preparata.

11224377_107055282969375_2473500231416802134_n

Tom prilikom, namera mi je bila da napravim pravi odabir balzama za telo, kako bi moja, inače veoma osetljiva koža, sklona iritacijama i alergijama, uzela samo ono najbolje od mora i sunca.

Kada sam konačno prestala da se divim maštovitosti uređenja, prolazeći od police do police, moj pogled je šetao od jednog do drugog proizvoda i nakon što bih pomirisala svaku kremu i balzam, imala sam želju da ih sve oprobam pojedinačno, kako bih ispravno procenila šta bi za mene u tom trenutku bio najbolji izbor.

Na sreću, nisam morala to da činim, jer sam u razgovoru sa Višnjom dobila korisne savete u vezi sa tim koji balzam bi ipak bio najbolji izbor za moju kožu.

Tako smo došle do balzama za telo Green Tangerine („Azena“).

Sastav ovog veselog i očigledno uvek za akciju spremnog balzama, me je odmah osvojio.

Ovakav sastav zasigurno opravdava momentalan efekat ovog balzama na kožu, a prirodan, osvežavajući i citrusan miris u tom trenutku bio je naglašen mirisom mora, koji se tada još snažnije osećao u vazduhu.

Green-Tangerine-AZENA-PACKSHOT

 

Azena Green Tangerine, opis:

„Azena Green Tangerine sa certificiranim prirodnim sastojcima:

  • ulje suncokreta
  • maslinovo ulje
  • pčelinji vosak
  • eterično ulje tangerine
  • ekstrakt cvijeta nevena
  • vitamin E
  • ekstrakt korijena gaveza.

Za njegu kože tijela POSLIJE SUNČANJA („balzam za u grad“)
100% prirodni balzam koji sadrži sve što je potrebno vašoj koži tijela poslije sunčanja.
Preporučujemo koristiti nakon tuširanja da bi se dobio specijalan AZENA EFEKT koji:

  • potiče elastičnost kože
  • koža je svilenkasta, meka i podatna
  • podiže raspoloženje (svojstva ulja i tangerine)“

Pakovanje:100ml

Cena:80kn-1200 din

Moja koža je već u trenutku test nanošenja, dala jasno zeleno svetlo i momentalno sam se opredelila za njega.

Visnja i ja

Po povratku u Beograd, pri svakom njegovom korišćenju, taj specifičan i opojan miris bi me iznova vraćao u Omiš i plažu ispunjenu mirisom peska i talasa, sa osećajem da je moja koža mirna, zadovoljna i jedinstvena.

Dakle, ocena za Green Tangerine balzam za telo („Azena“) je jaka petica!

Sa nestrpljenjem očekujem sledeću posetu Omišu i sa njim ovoj jedinstvenoj oazi lepote i zdravlja i naravno, dragoj Višnji.